El Club

El Bàsquet Centre Catòlic és un club amb més de 90 anys d’història, un dels més antics de Catalunya, amb una llarga tradició en el món del bàsquet com a institució i com a formador de jugadors que han assolit cotes importants dins d’aquest meravellós esport; a més d’estar profundament arrelat a la ciutat de L’Hospitalet.

La nostra principal finalitat és que els nois i noies del nostre club gaudeixin de la pràctica de l’esport que tots estimem, que fomenta el treball en equip i la companyonia.

La nostra estructura esportiva esta encapçalada pel nostre director esportiu, que dirigeix un equip tècnic que està al front de 21 equips estructurats de la següent manera:

– 2 grups d’iniciació

– 15 equips de promoció de totes categories masculí i femení

– 4 Equips de categoria Sènior. El primer equip masculí a 1 categoria catalana i el primer equip femení a 3 categoria catalana.

Això suposa que el Bàsquet Centre Catòlic està format per més de 300 jugadors i jugadores en total, dels quals hi tenim al voltant de 220 federats, el qual implica un radi d’acció i coneixement del nostre club important al voltant de tot Catalunya.

A més, al llarg de la temporada, el club organitza diverses activitats esportives i lúdiques adreçades als nostres jugadors, socis i aficionats, com són:

· Torneig de promoció pre-temporada
· Presentació de Temporada
· Diada de l’entitat
· Campus d’Estiu

Apart d’aquests actes es participa en la competició en Federació Catalana Bàsquet i en el Consell Esportiu, així com en nombrosos tornejos.