Patrocinadors

Patrocinador principal:

10% de descompte per a socis

Col·laboradors:

10% de descompte per a socis

Repercussió

Gràcies a les característiques del nostre club, ja que es tracta d’un club històric dins del bàsquet català i el elevat número de jugadors i jugadores que el componen, la repercussió del nostre club és molt important en els diferents medis.

Mitjà Digital

El club disposa de pagina web, la qual s’actualitza setmanalment i a on es poden trobar totes les notícies del nostre club, els jugadors, les classificacions, els calendaris,… tot el que envolta el nostre club, afegint constantment nous temes i apartats per donar-li més presència i vida dins d’Internet,

Les xarxes socials també juguen un important paper dins de la promoció i seguiment del nostre club, en FacebookTwiterInstagramYouTube

Públic, Assistència

Degut al gran nombre de equips que tenim i al nivell important que estan assolint els mateixos, l’assistència de públic al nostre pavelló és interessant, el nombre d’espectadors no és excessiu per partit, però hi ha una rotació constant de públic, ja que els dies de partit, que acostumen a ser el dissabtes, es poden arribar a jugar una mitjana de 5 partits en un sol dia, el que ens dona una assistència mitjana per jornada d’unes 500 persones.

Altres

Setmanalment s’imprimeix un cartell amb el calendari del propers partits que jugaran tots els nostres equips la següent jornada de lliga, amb una repercussió estrictament local centrada en l’àmbit del club, el Poliesportiu Municipal del Centre, el Centre Catòlic i la Rambla Just Oliveras. El impacte d’aquest format imprès és molt difícil de calcular, però és significativa la seva presència en llocs d’important afluència de persones.

Si vols ser patrocinador o col·laborador del club a continuació trobaras informació de com ho pots fer:

Projecte i Fórmules d’esponsorització

Es per tots conegut que grans empreses no dubten en col·laborar i recolzar l’esport per la gran difusió i imatge que transmeten, essent l’esperit de treball en equip així com de fortalesa empresarial un dels seus gran valors, transmeten confiança al mercat gràcies a l’ imatge generada amb el treball conjuntament generat.

En el nostre cas es tracta de fomentar, ajudar i recolzar l’esport de base, fomentant el treball en equip i els valors ètics i de companyonia que aporta l’esport a la formació dels nens i nenes com a persones.

Per tot això el Bàsquet Centre Catòlic disposa de diferents fórmules d’esponsorització que detallem a continuació:

Publicitat estàtica

Rètols pista:

– Estàndard (2×1). Paret pista

– Especials.

Diferents mides (més gran, més petit, mides especials, altres…)

Diferents ubicacions (sòl pista, sota marcador, proteccions cistelles, altres…)

En els propers dies s’instal·laran unes proteccions en els fons de la pista sota les cistelles, encoixinat, d’uns 5 m X 1’5m. on es podria imprimir la publicitat, aquesta possibilitat, seria per 3 anys, i l’únic cost seria el de la elaboració i instal·lació de la protecció.

Les condicions per als rètols especials s’han de concretar i negociar segons les característiques dels rètols.

Es pot parlar d’incloure aquesta publicitat en el Poliesportiu del Centre.

Esponsorització d’un equip

Esponsoritzar un equip (l’equip portaria imprès el “logo” de l’anunciant i el nom, darrera de Centre Catòlic L’H)

Segons categories:

* Equips fins Pre-infantil

* Equips infantils – cadets

* Equips Júnior – Sènior “B”

* Equip Sènior “A”

Esponsoritzar tots els equips o altres combinacions o possibilitats quantitat a negociar.

Publicitat a la pàgina web i xarxes socials

En el cas de voler aparèixer a la pàgina web o de voler tenir una publicitat destacada a la mateixa aquesta, es concretaria segons les característiques del banner (tamany, número de planes a les que apareixeria, durada, període de temps que està present…..).

Així mateix en les xarxes socials del club.

Totes les esponsoritzacions són negociables, així com les condicions de pagament, fraccionament o altres tipus de pagament o col·laboració.

Tanmateix es signaria un contracte anual renovable, així com es facilitaria rebut i factura de la quantitat satisfeta si cal.

* Equips Júnior – Sènior “B”

* Equip Sènior “A”

Esponsoritzar tots els equips o altres combinacions o possibilitats quantitat a negociar.