Primer torneig del Bàsquet Centre Catòlic

El nom del Centre Catòlic segueix creixent. Després de l’èxit obtingut a l’estiu al Campus del Centre 2015, el nostre club va organitzar el Primer Torneig de Bàsquet Centre Catòlic. El Poliesportiu del Centre va acollir, el passat 12 i 13 de setembre, la edició inaugural d’aquesta competició amistosa, que va comprendre les categories mini i cadet, tant masculí com femení.

Jugadors, entrenadors, pares, públics i voluntaris vam gaudir d’un cap de setmana de bàsquet frenètic i gairebé sense pausa. L’organització del club va preparar aquest torneig amb la més gran de les il·lusions, i, un cop acabat, creiem que podem estar satisfets. Fins i tot va competir un equip de Menorca, la Salle Maó, que van ser amablement hospedats a casa dels nostres jugadors i jugadores. En la jornada de dissabte es varen jugar els partits corresponents a les fases de grups. Ja a la tarda, tots ens vam traslladar a la pista del Centre Catòlic a viure diferents activitats (concurs de triples, d’habilitats, el famós KO del pernil pels pares…). En definitiva, un dia ple d’emocions , d’amistat i d’esport que va concloure de la millor maners possible.

El diumenge es varen disputar les fases finals de totes les categories. La finalíssima dels cadets es va disputar a pista llarga, i les grades presentaven un ambient espectacular, del qual estem profundament agraïts. La competició, l’amistat, el companyerisme i el fair play van ser pilars fonamentals d’un torneig que estem desitjant tornar a repetir. Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible!

IVAN GARCIA. (periodista)

Mar Fotografies 1r Torneig Ktolic