Presentació temporada 2022-2023

presentacio del basquet centre catolic de LH temporada 2017 2018

Benvolguts jugadors/es i famílies. 

Ens plau comunicar-vos que per fi aquesta temporada podrem celebrar la esperada presentació dels equips del Centre Catòlic de la temp. 2022 / 23 i la foto de grup, que es penjarà posteriorment en la seu de l’Entitat, a la Rambla. 

Aquesta tindrà lloc en el Poliesportiu Municipal del Centre Marcel·lí Maneja, el proper diumenge 20 de Novembre a les 17:30h, en acabar el partit del sub-21, i abans del partit del Sènior masc. que ens enfrontarà al UB Sant Adrià. 

Es per això que us convoquem a tots aquest 20 Nov. A les 17:20h al Poliesportiu, vestits amb la equipació de joc. 

Es indispensable que hi acudiu a l’hora indicada i que tots abans tingueu signat el full d’autorització de drets d’imatge, ( aquest full el vau signar l’any passat i si no us en desdieu, només l’han de signar els jugadors nous d’aquesta temporada ) els vostres entrenadors o coordinadors us els faran arribar als que no el tingueu signat. 

Aprofitem també per comentar-vos que aquest mateix dia, en celebrar aquest esdeveniment farem una recollida voluntària d’aliments en col·laboració amb l’associació Càritas al hall de l’entrada del públic en el Poliesportiu, 

Els vostres entrenadors us indicaran els detalls abans del dia de l’esdeveniment. 

US HI ESPEREM A TOTS !!! 

Una forta abraçada 

Bàsquet Centre Catòlic 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *