Sort dispar dels nostres equips a Fases

fases

Aquest any hem tingut una amplia representació d’equips del Ktòlic a les diferents Fases Finals que organitza la Federació Catalana de Bàsquet.

Sots 25 Masculí

El nostre equip Sots 25 masculí ha disputat les fases d’ascens a tercera catalana, on dins del grup 2 ha assolit la primera posició després de guanyar al Boet Mataró per 83 a 67, sent el millor 4rt.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7367/0

Sots 21 Masculí

El Sots 21 masculí va quedar eliminat a les primeres de canvi al perdre l’eliminatoria davant del Grup Barna per disputar la Fase Final a 4.

Cadet A Masculí

El Cadet A masculí va quedar eliminat de la Fase Final de A-1, després de perdre a la pista de la Rambla davant del C.B. La Mercè per 52 a 66.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7418/0

Infantil Masculí

El Infantil Masculí es va proclamar Sotscampió de Barcelona nivell A-1, després de perdre la final per 69 a 60 davant de El Masnou Basquetbol.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7424/0

Infantil Femení

El nostre Infantil Femení no va tenir sort a la Fase Final nivell A pel campionat de Barcelona, al perdre el seu partit eliminatori davant el C.B. Sant Josep Obrer per 76 a 31.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7406/0

Pre-Infantil Femení

Per últim el Pre-Infantil Femení va assolir el Tercer lloc en el campionat de Barcelona nivell A-1, després disputar la final a 4 a Sant Fruitós del Vallès, classificant-se així, per la fase final del Campionat de Catalunya que es disputarà els dies 8 i 9 de Juny a Figueres. Molta Sort noies!!!!!

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7406/0

Des de el club volem donar les gràcies i el nostre agraïment a coordinadors, entrenadors, monitors, jugadors, mares, pares i a tots els que han participat d’una manera o un altre en que aquest club sigui cada any una mica millor a tots els nivells: esportiu, social,… . Moltes Gràcies!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *